Not known Details About su kaçağı tespit

Wiki Article

Yaptığımız işler: sıhhi tesisat işini dair her konuda profosyonel hizmet veriyoruz. Mekanik Isıtma Soğutma sistemleri Yangın sulama söndürme sistemleri Doğalgaz tesisatı...

Kameralı su kaçak tespiti nasıl yapılır? Kırmadan su kaçağı tespitinde tesisat ustalarımız ilk işlem olarak şebeke suyunu kontrol etmektedir, sızdırmazlık testleri uygular eğer bir sorun var ise akustik dinleme cihazı ile sorunlu bölgeyi tek fayansta bulur ve onarımlarını sadece o bölüm içinde 2 yıl garantili olarak gerçekleştirir.

Banyoda su birikmesi, banyo giderinde tıkanıklık olduğu anlamına gelir. Evet, bu durumda alt katın tavanından su geliyor olabilir. Ancak bu durum tıkanıklık ile ilgili değil. Banyoda bulunan fayanslardan kaynaklanan bir durum olur. Banyoda bulunan fayansların aralarında derz dolgu bulunur.

Mr Usta kapınıza kadar gelen usta tesisatçının verdiği hizmetlerin her zaman arkasındadır. Zira Mr Usta’da görev alabilmek için ustaların çeşitli eğitimlerden geçmesi ve gerekli sertifikaları alması gerekir.

Bu yeni teknoloji aynı zamanda enerji tasarrufu sağlar. Cihazla Su Kaçağı Tespiti Nasıl Yapılır Sensörler, su sızıntısı algılandığında otomatik olarak su kaynağını kapatır. Bu da gereksiz su tüketimini engeller ve su faturalarının düşmesine propertyımcı olur.

Bu noktada; tüm işlemlerinizde gönül rahatlığıyla bizleri tercih edebilirsiniz. Sadece cihaz anlamında değil aynı zamanda çalışma arkadaşlarımız yönünden de tamamı profesyonellerden oluşan; su kaçak tespiti her biri alanında uzmanlık kazanan takımımızla sizlere hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz.

Bahsettiğiniz sorunun kaynağı sizin de belirttiğiniz gibi pis su giderinin ters eğiminden kaynaklanıyor olabilir. Yoğun su kaçak tespiti yağmurlu havalarda çatı gider borusundaki su uygun bir şekilde tahliye olmamaktadır.

3K grup olarak 15 yılı aşkın süredir profesyonel ekibimizle siz değerli su kaçağı tespiti müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Her türlü inşaat işleriniz itina ile yapılmaktadır.

Termal Kamera: Sıcak su tesisatında ısıya duyarlı bu cihazla kaçak bulma yapılmakta olup laminant olan yerlerde kaçak bulmamızda propertyımcı bir cihazdır.Termal su kaçak tespiti daha çok sıcak su tesisatı kaçak bulmada kullanır.

Profesyonel cihazlar ile Şu kaçağı tespiti Kırmadan dökmeden Montaj tamirat tadilat Profesyonel ekip ile Müşteri memnuniyeti önceliğimiz her zaman

 Temiz suyun sağlıklı bir şekilde kullanım yerlerine kadar iletilmesini, kirli ve pis suların toplanarak bina dışına çıkarılması sorunsuz olmalıdır. Bu sirkülasyonu sağlayan tesisatta su kaçağı, su sızması olması su kaçağı tespitini gerekli kılar.

Su kaçakları eski suggestion tesisatlarda olduğu gibi yeni taşındığınız evde e olabilmektedir. Su su kaçağı tespit tesisatı montaj aşamasında su tesisatçısı hata yaparsa eve yerleştikten sonra hataların ortaya çıkması istenmeyen bir durumdur.

Musluk diplerinden çAlright ince sızıntılar olabilir bu durum tespitini yapabilirsiniz. Dışarıda borular, musluklar, ara musluklar kontrol edilir ise bu yolla bir sızıntı bulma şansımız vardır.

Kalorifer borularında meydana gelen su su kaçak tespiti kaçakları ise termal kamera veya akustik dinleme cihazı ile tespit edilir. Bu cihazlar sayesinde su kaçağı bulma çalışmasında hiç bir yer kırılmaz.

Report this wiki page