Reçber Petek Servisi

Wiki Article

Kombi Radyatör petek temizleme bakım ve tamir işlerinizi itina ile ve %one hundred müşteri memnuniyeti ile yapmaktayız

Isıtma ve soğutma sistemlerindeki tecrübe birikimimizle gaziantep in her yerine klima kombi petek bakım doğalgaz dönüşüm işlerimizle yanınızdayız arıza durumunda yapmanız gereken tek şey bizi aramak.

• Tahliye vanası kullanılarak su tahliye işlemi yapılabilir. Eğer ki vana yoksa bu sefer de purjör vanası kullanılır. Böylece suların çıkarılması işlemi yapılır ve ilk adım atılır.

This needs precise design and style planning. Having a crew of skilled engineers and our in-depth know-how from a great number of profitable assignments for a wide range of shoppers and industries, PETEK is always satisfied to assist you.

Do you need to acquire your programs serviced so as to stop breakdowns, cut down working charges or comply with specified specifications? We will also be there for yourself whenever a repair service is necessary.

İstanbul çOkay kalabalık bir şehir bu sebeple belli bir zaman sonra binalarda kirlilikler ortaya çıkabiliyor. Özellikle birçAlright binada hala eski radyatör ve peteklerin kullanılması İstanbul’da petek temizleme hizmetine olan ihtiyacı artırıyor.

Petek temizleme zamanı gelmesine rağAdult men temizlenmeyen tesisatınızdaki petekler nedeniyle daha fazla para ödemek ve soğBritish isles odaların içerisinde kalmak zorunda kalabilirsiniz.

Dolayısıyla birbirine karıştırmamak gerekir. Petek temizliği yapılırken, petekler ve içerisindeki borular ele alınır.

Valf arızalıysa, yenisiyle değiştirin. Su giriş valfini değiştirmek için makinenizin kullanım kılavuzundaki talimatları izleyin veya bir servis teknisyeninden yardım alın.

*Za detaljniji spisak ovlašćenih servisera po gradovima u Srbiji, kliknite na nazive linkovanih brendova ili pozovite centralni servis radi dobijanja informacija petek servisi o drugim ovlašćenim serviserima.

Uygun bakım ile kombiniz uzun süre verimli çalışır ve yakıt tasarrufu sağlar. Kombilerin bir diğer sorunu da petek temizliğinin yapılmamasıdır.

Kombi içerisinden çıkan su ile peteklerin içerisinden dönen su arasında 5 ila ten derece sıcaklık farkı söz konusu olmaktadır. Standartta bu şekildedir. Peteklerinizin Alt ve Üst sıcaklığını eşit şekilde ısıtıcaz diye söyleyen kendilerini servis elemanı ve servis olarak tanıtan kişilere itibar etmeyiniz tesisatı ve petekleri temiz olan sistemlerde peteklerin üst sıcaklığı ve alt sıcaklığı eşit olmaz normal şartlarda aralarında 5 ila ten derece arasında bir fark bulunur.

Öncelikle yukarıdaki işlemi yaptırıp daha sonra petek temizleme firmasını çağırmanız sizlere daha verimli bir ısınma olarak geri dönecektir.

firması olarak kullandığımız cihaz ve ekipmanlar profesyonel olarak kullanılan makine ve cihazlardır.

Report this wiki page